BYGGSTÄD


När man utfört en ombyggnad eller renovering hemma eller någon annanstans resulterar det ofta i en ordentlig röra. Det är skräp, byggrester och damm överallt. Att röja upp efter den här typen av projekt tar ofta tid - inte riktigt lika lång tid som själva renoveringen men det är inte långt ifrån. Att städa efter en ombyggnation kan också vara knepigt, det vet alla som någon gång har försökt. Byggdamm är inget man skall ta lätt på, detta förargliga material finns överallt, tränger sig in där man tror att det är omöjligt och lägger sig bekvämt tillrätta. Det spelar ingen roll hur väl man maskerar och förseglar för att skydda sina tillhörigheter. Det blir dammigt i alla fall, och så fort man tror att man lyckats få bort allt finns där ett nytt lager på plats där man precis städat.

Så se till att bespara dig själv detta onödiga bekymmer. Ta istället hjälp av ett städbolag. Vi på Städkuppen hjälper dig med din byggstädning så att du istället kan ägna dig åt viktigare, och framför allt roligare, saker. Vi har stor erfarenhet av att utföra städningar i miljöer där byggen och renoveringar utförts och kan därför utföra jobbet snabbt och effektivt och med ett perfekt resultat. Vi lämnar inga ytor ostädade utan ser till att avlägsna alla spår av bygget. När vi är klara kommer det inte synas att ombyggnaden eller renoveringen någonsin ägt rum.

Vi använder oss alltid av professionella produkter och städredskap för att säkerställa att vårt arbete håller den kvalitet som våra kunder förväntar sig av oss. Vi är alltid måna om att våra kunder skall vara helt nöjda med det utförda uppdraget, både när det gäller renlighet, effektivitet och prissättning. Det skall vara värt det att anlita Städkuppen 

Peppargatan 12, 70218 Örebro
Alla rättigheter reserverade 2019
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!