VISNINGSSTÄD


När det är dags att sälja huset eller lägenheten finns det en hel del att tänka på. Det är mycket som skall ordnas, men det allra viktigaste är naturligtvis att få till stånd en bra affär som man som säljare kan känna sig nöjd med.

Det finns många bra tips på hur man lockar till sig spekulanter. En av de mest väsentliga sakerna är att anordna en riktigt lyckad och välbesökt visning. Under denna visning bör lägenheten naturligtvis vara snyggt stylad och iordninggjord på ett sådant sätt att de som väljer att besöka visningen får ett positivt intryck av den. Det gäller helt enkelt att få potentiella köpare att se sig själv boende i lägenheten.

Ännu viktigare är det såklart att lägenheten är ren. Det spelar inte någon roll hur snyggt inredd den är eller vilket läge den har om den är smutsig och ofräsch invändigt. Även om smuts går att ta bort påverkar det ofta spekulanternas första intryck på ett helt förödande sätt. Det första intrycket är självklart oerhört viktigt. Är det inte bra är det många som går därifrån utan att ens överväga ett köp.

För att undvika att detta händer dig kan du anlita oss på Städkuppen inför visningen av din bostad. Våra erfarna medarbetare kommer hem till dig och utför en grundlig och komplett städning av bostaden. Under vår visningsstädning ser vi till att ingenting lämnas åt slumpen och att ingen vrå lämnas orörd. Allt för att bostaden skall kunna visas upp från sin allra bästa sida på visningsdagen.

Peppargatan 12, 70218 Örebro
Alla rättigheter reserverade 2019
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!