TRAPPSTÄD


Ta hand om fastigheten

Entrén och trapphuset är vårt första intryck av fastigheten och det är även här vi bildar oss en uppfattning om inte bara den allmänna miljön utan också de hyresgäster som bor eller företag som inkvarterats i byggnaden. Ett rent och fräscht trapphus och entré är inbjudande, medan det motsatta råder för ett smutsigt. Oavsett om det handlar om ett hyreshus eller en kontorsbyggnad är det viktigt att hålla rent för en ökad trivsel och det ena ger ofta det andra. Som boende eller besökare plockar man gärna upp det man tappat om det i övrigt är rent och snyggt omkring en eftersom att det där kvittot utmärker sig i den annars rena miljön. Är det grus, smuts och klotter på väggarna är det inte alls lika säkert att man bryr sig om att huka sig ner för att plocka upp efter sig. Att städningen i sig även medverkar till en längre livslängd för trapphuset är självklart och det är på så sätt en god investering för fastigheten i stort. Fördelarna med trappstädning behöver knappast en mer ingående redovisning.

Vinter och sommar

Oavsett årstid finns det vissa utrymmen som alltid verkar bli lika ingrodda och lortiga innan man hinner blinka. Trapphus och entréer är två sådana ställen var man inte kan städa tillräckligt. Om man kommer hem om sommaren kan det vara allt ifrån skräp till sand och lera i hallen och ett trapphus vintertid är ofta full av grus och snö. För att slippa bjuda sina hyresgäster på en otrevlig upplevelse varje gång de kommer till sin bostad, är det vanligt att man anlitar någon som levererar trappstädning i Örebro. Det förekommer givetvis inte bara i denna stad utan runt om i hela Sverige. Fördelarna är många och man kan vara säker på att det nästan alltid är rent och fint oavsett vilken årstid man befinner sig i för tillfället.

Har man inte varit i kontakt med något företag tidigare som erbjuder tjänsten i fråga, kan man alltid höra av sig för att få veta lite mer om hur allting fungerar och vad det är man skall tänka på innan man bestämmer sig för vilken tjänst det är man skall boka. Det är i allmänhet någonting som man inte kommer behöva göra igen på lång tid i och med att de flesta är mycket bra på sitt jobb och kan utföra trappstädning som verkligen håller måttet och mer därtill.

Peppargatan 12, 70218 Örebro
Alla rättigheter reserverade 2019
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!