HEMSTÄD


Det finns de som tycker om att städa medan andra hellre lägger sin tid på andra saker när de har lite tid över. Städning kan vara svårt att ta tag i, ansträngande och det tar framför allt mycket tid. Dock gillar de allra flesta av oss att komma hem till ett rent och fräscht hem. Det kan kännas problematiskt för många att lyckas hålla rent och fint hemma samtidigt som man skall sköta sitt jobb, ta hand om familjen, förhoppningsvis hinna med sin träning och eventuellt också någon hobby. Många av oss skulle nog hellre ägna sin tid åt andra saker, som troligtvis både är roligare och mer givande än städning.

Genom att anlita Städkuppen för att utföra städningen i hemmet kan man tjäna in mycket tid och besvär. Denna tid och energi kan man istället ägna åt sådant man tycker om. Dessutom slipper man det dåliga samvete som ofta uppstår när man inte orkar eller hinner hålla rent och snyggt i det egna hemmet. Vi på  har städpartners i hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare står alltid redo för att rycka in och hjälpa till med din hemstädning.

I dagsläget är det även ekonomiskt fördelaktigt för privatpersoner att köpa hjälp med hemstädning. Den här typen av hushållsnära tjänster är nämligen avdragsgilla i enlighet med RUT-avdraget. Detta avdrag innebär en skattereducering med hela 50 %. I praktiken innebär detta att en person kan anlita hjälp med hemstädning för en summa som uppgår till 50 000 kronor om året, men i verkligheten betalar man endast hälften av denna summa.

Söker du hjälp med hemstädning så kan vi på Städkuppen hjälpa dig. Städkuppen åtar sig alla typer av städuppdrag i hemmet oavsett om det gäller en engångsstädning eller återkommande veckostädning. Kontakta oss så återkommer vi med ett prisförslag som är aktuellt för städningen av ditt hem

Peppargatan 12, 70218 Örebro
Alla rättigheter reserverade 2019
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!